MIBEN MENNÉL A BÁLBA?

2019/01/22

Egy éve írtam a különböző dress code-k szabályairól, azonban most is aktuális a téma, hiszen elkezdődött a báli szezon. Mi is kaptunk meghívást egy hétvégi eseményre, azonban az öltözködéssel kapcsolatban annyi visszajelzés jött, hogy kisestélyi szerű:)
A korábbi írásomat  ITT olvashatjátok újra.


Úgy gondolom, hogy egy valamirevaló rendezvénynél alap, hogy a meghívóban pontosan megjelöljék a dress code-t, mert az a vendégek - különösen a hölgyek - segítségére lehet. Ezzel a nem elenyésző aprósággal könnyebb a megfelelő öltözék kiválasztása és nem eshetünk abba a hibába, hogy túlöltözzük vagy éppen alulöltözzük a rendezvényt, elkerülve, hogy kellemetlenül érezzük magunkat. 

 

Kicsit szörfözve az interneten összeállítottam három szettet, amiben biztosan jól érezném magam a hétvégi eseményen. Természetesen figyeltem a számomra megfelelő fazonokra és színekre. 

Lehet egy ruha csodaszép, ha számunkra nem előnyös. Ha már elegánsan kell megjelenünk, hozzunk ki magunkból a maximumot.

Ne riadjunk meg attól sem, ha a tekintetek ránk fognak szegeződni és a partnerünk álla le fog esni, ha meglát minket:)

 

1. A fekete csipke mindig jó választás. Nem hivalkodó, mégis szexi

 

 

2. Elegancia és titokzatosság

 

 

3. Királykék némi extrával

 

Ha a közeljövőben olyan rendezvényre készülsz, ahol a szokottnál elegánsabban kell megjelenned, de tanácsatalan vagy, mit illik és mit nem, keress fel!

E-mail: kovacs.delinke@yahoo.com

Telefon: +36 30/297-6867

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Kövess!

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest

Olvastad már? 

Please reload

© 2017 | Minden jog fenntartva | Kovács Delinke