ŐSZI GARDRÓBFRISSÍTÉS

2019/09/16

Nem bánom, hogy szeptembert írunk!

Azt viszont ne gondoljátok, hogy ilyenkor eszeveszett vásárlásba kezdek. Az új szezont mindig gardróbrendezéssel nyitom. Ruhák, cipők, kiegészítők...mind nagyító alá kerülnek. Ugyan elégedett vagyok a ruhatárammal, de úgy gondoltam, hogy néhány dolgot ideje lenne beszereznem, amik aztán ismét jó pár évig elkísérnek! Nem a trendek szerint szoktam válogatni. Olyan darabokat keresek, amiket be tudok építeni az aktuális gardróbomba és persze, amik a stílusomhoz maximálisan illenek. 

Egy fekete szoknya mindig legyen a birtokunkban és ha még az bőrhatású is...na azt már valóban nekem találták ki!

Mondhatnám, hogy egy A-vonalú szoknyában nincs semmi extra, de ha egy csíkos inget és egy zebramintás övet párosítunk hozzá, akkor lehet néhányan felkapjátok a fejeteket. Mintát mintával kombinálni?! Igen, lehet! A lényeg itt is az arányokban rejlik. 

 

Újabb találós kérdés: még mire van szüksége egy nőnek?

 

Bizony egy fekete magassarkúra, amit szinte bármihez fel lehet venni! Ezzel kapcsolatban nem is csűrném, csavarnám a mondatokat, mert a darab magáért beszél. Egyszerű és nagyszerű! Ami még mellette szól, hogy vállalható a sarok magassága, így akár egy teljes napot is túlélhetek benne. Már pedig minden nő álma az, hogy a nap felénél ne kelljen megvállni a csinos lábbelitől.

A végére még egy jó tanács vásárlással kapcsolatban. Ahogy én is teszem, az új szezonban érdemes egy gardróbfrissítést csinálni és átnézni mindent. Így tiszta képet kapsz a ruhatáradról. Ha valamilyen kulcsdarab hiányzik a szekrényedből, akkor érdemes vásárolni menni, de akkor se veszítsd el a fókuszt!

 

Maradj tudatos! Ne feledd! Egy jól átgondolt ruhatár, már fél boldogság!

 

 

Most pedig mutatok néhány kedvenc csíkos darabot

Itt pedig néhány műbőr darabot

 

A bejegyzést a Bonprix támogatta.

 

Még több ötletre vágysz?

Keress meg az Instagramon! A Facebook oldalamat pedit itt találod!

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Kövess!

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest

Olvastad már? 

Please reload

© 2017 | Minden jog fenntartva | Kovács Delinke