NORA SARMAN FOR HUNGARIA: PEZSGŐKÜLÖNLEGESSÉG DIVATBA FOGLALVA

2018/09/07

 

 

A Hungaria pezsgő már többféleképpen bizonyította, hogy elkötelezett híve a magyar divatnak és designnak. A márka a stílusos pezsgőzési élményt szeretné biztosítani a különlegességekre fogékony, véleményvezér fogyasztóinak, valamint egy exkluzív special edition sorozattal kívánja támogatni a stílusához illeszkedő, kiemelkedő hazai tervezők, képző- és iparművészek munkáját.

 

A Hungaria pezsgők palackjai az egyes alkotók művészete által inspirált, vagy teljes egészében egyedileg  megtervezett címkét és külsőt kapnak ebben a különleges sorozatban. A Hungaria ezzel is igyekszik közelebb kerülni egyik fő céljának eléréséhez, a pezsgő, mint kategória népszerűsítéséhez a design és divatra fogékony közönség körében.

 

Nora Sarman for Hungaria

A special edition sorozat első közreműködő divattervezője az elegáns alkalmi és esküvői ruháiról ismert Sármán Nóra, akivel a pezsgőmárka már évek óta áll szakmai és baráti kapcsolatban. A mindösszesen 1000 palackra tervezett mintákat a designer kedvenc anyaga, a csipkerajzolat ihlette, de jelentős szerephez jut a galambmotívum is az alkotáson.

 "A nyíló csipkevirágokat galambok repkedik körül. A galamb több különböző magasztos eszmét szimbolizál, ezek közül én elsősorban a szerelem jelképeként használom a ruhatervezéseim során. Menyasszonyi ruha tervezőként szeretek játszani azzal, hogy klasszikus vagy éppen időtlen elemeket használok az új szabásvonalakhoz. Ilyen a galamb motívuma is, egy időtlen jelkép, így a pezsgővel titkos üzenetet is ajándékozhatunk." - árulta el Nóra a tervezési folyamatról. 

A különleges bemutató részvevőjeként egy csodaországba csöppentem, ahol a művészien megalkotott részletekben rejlő finomság köszönt vissza mindenhonnan.

Ráadásul én is haza vihettem egy ilyen különleges névre szóló pezsgőt. 

 A nagyközönségnek az 1000 palackra limitált és egyedileg sorszámozott, elegáns pezsgőkülönlegességet szeptember 6-9. között megvalósuló Budapest Borfesztiválon mutatják be, és a Hungaria standján (45. stand) lesz megvásárolható. 

 A Várban Nóra személyes jelenlétével is megtiszteli majd a Hungaria standját (csütörtöktől szombatig 18.00-20.00 óra között, míg vasárnap 16.00-18.00 óra között), így akár egy dedikált palackkal vagy közös fotóval is gazdagodhattok. 

 A címkéket a Munka-Kör Alapítvány a Hallássérültekért tagjai ragasztották a palackokra. 

 

#norasarmanforhungaria #hungariagoesfashion # wingsofthedove 

@hungariapezsgo @norasarman

 

Fotók forrása:

Hungaria pezsgő

A Salon Budapest, Nerpel Nikoletta

Kondor Noémi

 

 

Share on Facebook
Please reload

Kövess!

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest

Olvastad már? 

Please reload

© 2017 | Minden jog fenntartva | Kovács Delinke