A FEKET-FEHÉR EGYÁLTALÁN NEM UNALMAS

2018/08/05

Sokat tanakodtam azon, hogy ebben a hónapban mivel készüljek Nektek. Aztán végül arra jutottam, hogy nem kell túlgondolnom, hanem a legjobb, ha ismét magamat adom. Így az egyik legkedvesebb színpárosomat hoztam: fekete-fehér.

 

A fekete-fehér kombinációk sosem fognak kimenni a divatból. Nagyszerűségük egyszerűségükben rejlik. A letisztult ruhadarabokból is lehet izgalmas szetteket kitalálni. 

A mostani összeállítás azért is szeretem, mert a cipők és a kiegészítők variálásával több helyzetben is megállja a helyét. 

A törtfehér ujjatlan blúz az A-vonalú midi szoknyával valóban elegáns viselet, ám én mégsem tudtam magas sarkúval elképzelni. Egy babouche stílusú papuccsal vált számomra teljessé a szett. 

Régebben szinte mindig hangsúlyos fülbevalókat hordtam, szerettem a kontrasztot, amit a rövid hajammal alkottak.

Manapság inkább fülimentes időszakomat élem, de most ismét kedvet kaptam.

A rojtos füliket már unalomig hordta mindenki, de nekem mégis most jött el az idő hozzá.😉

Amúgy a rövid frizura visszakanyarodva. Nem egyszer, nem kétszer megkaptam, hogy a rövid haj nem nőies. Ezeket a megjegyzéseket még arra sem tartom méltónak, hogy reagáljak, mert a megfelelő tálalással egy pixie hajú nő is lehet ultranőies...arról nem is beszélve, hogy reggel mosással együtt 10 perc alatt kész van a frizura.😄

Egy összeállítás sem létezhet táska nélkül. Kár tagadnom, imádom a táskákat, azonban már inkább 'a minőség, mint a mennyiség' elvét vallom. Ez a fekete bőr bucket tatyó jóideje hű társam. A kidolgozása, a mérete számomra ideális. 

 A fotózás helyszínére Kőszegen bukkantunk, ami egy igazán romantikus kisváros. Nem véletlenül szokták az ország ékszerdobozának hívni. Szinte minden kapu mögött valami csoda rejtőzik, melyek hangulat magával ragadó.

 

Szoknya és felső: H&M 

Papucs: Samsøe & Samsøe®

Táska: Furla

Napszemüveg: Givenchy

Fülbevaló: H&M 

 

Fotó: Kondor Noémi

 

Deli

 

Share on Facebook
Please reload

Kövess!

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest

Olvastad már? 

Please reload

© 2017 | Minden jog fenntartva | Kovács Delinke