TESZTELTEM A SLOGGI ZERO FEEL MELLTARTÓJÁT! VALÓBAN OLYAN KLASSZ?


Valószínű, nem vagyok egyedül azzal a kettős érzéssel, amikor szembejönnek velem ismert emberekkel és influencerekkel tele marketingelt termékek. Természetes, hogy bevonják őket, hiszen a stratégia részei, ugyanakkor felmerül bennem a kérdés, hogy valóban olyan fantasztikus dolgokról van-e szó, mint amilyennek mondják. Nem ez volt az első alkalom, hogy hatott rám egy reklám és valamit kipróbáltam. Leteszteltem a Sloggi ZERO Feel melltartóját. Vajon csalódás volt vagy épp az ellenkezője?

Tavaly márciusban dobta piacra a Sloggi az új termékét, azonban csak most jutottam el odáig, hogy tegyek vele egy próbát.

Talán nincs is olyan nő, aki ne viselne melltartót és bizony köztük sokan vannak olyanok, akik rossz méretet és/vagy fazont hordanak. Ez néhány esetben nem csak az esztétikus megjelenést rontja el, hanem viseletük is sok kellemetlenséget okozhat. Bevágnak, szorítanak, kibuggyanhat a mell és egy rossz melltartó akár deformálhatja is a kebleket.

Ezekből a ZERO Feel melltartóra egyik sem igaz!

Anyagösszetétele

Már az üzletben elnyerte tetszésemet. Puha, kellemes tapintású, olyan, amit szívesen viselek, főleg azért, mert nagyon érzékeny a bőröm és utálom, ha valami bök, szűr, feszít. A microfiber anyagnak köszönhetően nem is érezni, hogy rajtam van. De elsőre senkit ne tévesszen meg a vékony anyag. Rendkívül elasztikus, így akár egy rohanós, pakolós napon is jól helyt áll, mert alkalmazkodik a mozdulataimhoz.

Azonban nem összekeverendő a sportmelltartókkal, sportoláshoz nem ajánlom. Oda azért strapabíróbb típusra van szükség, ami maximális helyén tartja a melleket. Én azért az egyik futásom alkalmával tettem vele egy próbát.😀

Fazon és kialakítás

Két stílusban érhető el a ZERO Feel. Aki a nőiesebb formát szereti, neki ott van a push-upos bralette és aki a inkább a sportosabb verziót részesíti előnyben, neki jó választás lesz a top fazon.

Ami zseniális benne, hogy egyáltalán nem érzem. Volt olyan, hogy meg kellett néznem, biztosan rajtam van-e, mert szinte eggyé vált a testemmel.😅 A legszűkebb felső alatt is észrevétlen, ami a varrás nélküli kialakításának köszönhető. Nagyon ritkán viselek feszülős ruhákat, de akkor biztosan a ZERO Feel melltartót veszem alájuk.

Merevítő nincs benne, viszont kivehető szivacspárnák igen, amivel el tudom kerülni, hogy egy hűvösebb helyen tartozkódva kellemetlen helyzetbe kerüljek...haha.😂

Egy szónak is száz a vége. Egyáltalán nem bántam meg, hogy megvásároltam, mert szuper termék a Sloggi ZERO Feel!

Egy dologban nem vagyok biztos. Méghozzá abban, hogy nagyobb mellű hölgyeknek is ideális viselet-e, mert esetükben nagyon fontos, hogy erős tartást biztosítson a melltartó. Azoban ha van olyan, aki a fenti csoportot erősíti és már kipróbálta a ZERO Feel terméket, szívesen fogadom, ha megosztja velem a tapasztalatát.😉

Weboldal: https://www.sloggi.com/hu/zero-feel/

Top: Sloggi ZERO Feel

Farmer: H&M

Ha a jövőben szeretnétek hasonló beszámolókat, akár ruhákról, akár szépségápolási termékekről, írjátok meg itt kommentben a bejegyzés alatt.😊

#sloggi #zerofeel #teszt #divat #fehérnemű

© 2017 | Minden jog fenntartva | Deli Style