MIBEN MENNÉL A BÁLBA?


Egy éve írtam a különböző dress code-k szabályairól, azonban most is aktuális a téma, hiszen elkezdődött a báli szezon. Mi is kaptunk meghívást egy hétvégi eseményre, azonban az öltözködéssel kapcsolatban annyi visszajelzés jött, hogy kisestélyi szerű:) A korábbi írásomat ITT olvashatjátok újra.

Úgy gondolom, hogy egy valamirevaló rendezvénynél alap, hogy a meghívóban pontosan megjelöljék a dress code-t, mert az a vendégek - különösen a hölgyek - segítségére lehet. Ezzel a nem elenyésző aprósággal könnyebb a megfelelő öltözék kiválasztása és nem eshetünk abba a hibába, hogy túlöltözzük vagy éppen alulöltözzük a rendezvényt, elkerülve, hogy kellemetlenül érezzük magunkat.

Kicsit szörfözve az interneten összeállítottam három szettet, amiben biztosan jól érezném magam a hétvégi eseményen. Természetesen figyeltem a számomra megfelelő fazonokra és színekre.

Lehet egy ruha csodaszép, ha számunkra nem előnyös. Ha már elegánsan kell megjelenünk, hozzunk ki magunkból a maximumot.

Ne riadjunk meg attól sem, ha a tekintetek ránk fognak szegeződni és a partnerünk álla le fog esni, ha meglát minket:)

1. A fekete csipke mindig jó választás. Nem hivalkodó, mégis szexi

2. Elegancia és titokzatosság

3. Királykék némi extrával

Ha a közeljövőben olyan rendezvényre készülsz, ahol a szokottnál elegánsabban kell megjelenned, de tanácsatalan vagy, mit illik és mit nem, keress fel!

E-mail: kovacs.delinke@yahoo.com

Telefon: +36 30/297-6867

#divat #bál #estélyi #ajánló #stilustanácsadás

© 2017 | Minden jog fenntartva | Deli Style