AJÁNDÉKÖTLETEK: EGY KIS MAGYAR, EGY KIS ÖKO ÉS EGY CSIPET ÉLMÉNY


Karácsony közeledtével sokakon inkább a pánik lesz úrrá, mert teljes tanácstalanságban vannak azzal kapcsolatban, mivel rukkoljanak elő. Nem mindig egyszerű olyan ajándékot beszerezni, ami őszinte mosolyt csalhat egy számunkra kedves személy arcára.

A divat témájánál maradva hoztam néhány ötletet azoknak, akik szeretik a magyar alkotásokat, akik zöldebben szeretnének élni és akik egy kis élményre vágynak.

Fotó: Kondor Noémi

'MADE IN ITTHON' - AJÁNDÉK MAGYAR TERVEZŐKTŐL

Helyi tervezőtől, alkotótól vásárolva nem csak egyedi ajándékhoz jutsz, hanem annak a kisvállalkozónak az álmát is támogatod. Ezekben a termékekben - legyen az ruha, kiegészítő vagy bármi más - az alkotók kreativitása mellett a szívük is benne van. Ezek a darabok akár az én karácsonyi kívánságlistámon is szerepelhetnének!

Gyűrűkben abszolút kedvencek a SO ékszerek, amikről már korábban itt írtam. Ha fülikről van szó, akkor igazán egyedi darabokat találhatsz a Csecse Becse és Miko márkáknál.

Nem szoktam kisestélyiben a fa mellé állni, de az A MOOD giga masnis ruhájában nagyon tudnám élni a karácsonyt, sőt az év többi napját is.

Aztán abban is egyetérhetünk, hogy a nők szeretik a táskákat, főleg a szép darabokat. A letisztult, különleges formákért érdemes felkeresni a MES tervezőjét, aki egyedi kéréseket is teljesít és még ajándékutalványok is elérhetők nála.

Ha pedig még több magyar tervezői kincsre vágynál, látogass el az Allee bevásárlóközpontba, ahol az Ajándék Terminálon november 30-december 24. között tudsz körbenézni és vásárolni.

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Források

ZÖLDEBBEN ÉS A FENNTARTHATÓSÁG FELÉ

Igen, van mit fejlődnöm, hogy zöldebb életet éljek. Viszont az öltözködés terén már sokkal tudatosabb vagyok, mint korábban. Mostanság a szekrényemből vásárolok és a meglévő darabjaimat kombinálom, aminél a lehetőségek száma végtelen. Sokat járok second hand üzletekbe is és olyan ruhavásárokra, ahol jutányos áron lehet nagyon jó állapotban lévő darabokhoz jutni. Például biztosan kiugranék a bőrömből, ha a fa alatt lenne egy vintage bélelt Levi's farmerdzseki és egyáltalán nem érdekelne, hogy másodkézből van. Arra szeretnék kilyukadni, hogy miért is ne lehetne használt dolgot ajándékozni, ami sok esetben nem is használt.

Egy másik lehetőség, ha olyan darabokat keresel, amik etikus és környezettudatos módon készülnek. A Zöld gardrób webshopjában pontosan ilyen időtálló ruhákat találsz. Ilyen alapdarabokkal azért sem lehet tévedni, mert bármelyik ruhatárba beilleszthetőek. Ráadásul a csomagolásokat is újra fel lehet használni és otthon is komposztálhatóak.

Forrás

LEGYEN ÉLMÉNY AZ AJÁNDÉK

Élménnyel meglepni egy számodra kedves személyt mindig jó ötlet. Lehet ez élményvezetés, főzőiskola vagy akár olyan program is, ami a változásról és a magabiztosságról szól.

A tanácsadások nem csak az árnyalatokról és a fazonokról szólnak, hanem az önbizalomról, a felismerésekről is. Olyan énidő, ahol a vendég nyitottsága is szükséges. De közös munkával el lehet indulni a változás, a fejlődés útján.

Ha úgy gondolod, hogy szeretteid körében lenne olyan, akit boldoggá tenne egy ilyen meglepetés, írj üzenetet a Facebook oldalamon.

Válaszható szolgáltatások:

🎁Színtanácsadás 🎁Gardróbrendezés 🎁Personal shopping 🎁Fotózás

Ami fontos, hogy ne görcsölj rá az ünnepekre, hanem éld meg! Legyen a készülődés kellemes és élményekben gazdag!

#ajándékötletek #karácsony #magyardivat #magyarbrand #stílustanácsadás #élmény

© 2017 | Minden jog fenntartva | Deli Style