BÖNGÉSZÉS, INSPIRÁCIÓ A MAGYAR WEBEN ÉS AZ ELMARADHATATLAN ŐSZI ’MUST HAVE’ DARABOK


Most már nem tudunk több kifogást találni arra, hogy miért ne mondjuk azt, hogy ősz van. Mind naptári, mind meteorológiai aspektusból nézve: ITT VAN AZ ŐSZ, ITT VAN ÚJRA!

De sokat ne bánkódjunk ezen, mert a divat szempontjából ez olyan, mint az újév. Jönnek az új trendek, új impulzusok érnek minket. Ilyenkor mindannyian vágyunk valami újdonságra, valami ütős őszi darabra.

Most mindent tálcán fogok kínálni nektek! Nemcsak az őszi ’must have’ darabokat mutatom be, hanem egy olyan divatportált is, amivel a vásárlás gyors és kényelmes lesz.

Legtöbbször versenyt futok az idővel és azt kívánom, bárcsak ne 24 órából állna egy nap. Éppen ezért kifejezetten szeretek online vásárolni. Mivel pontosan tudom, milyen fazonok és színek állnak jól, pillanatok alatt be tudom szerezni a kívánt termékeket.

Ugyanakkor tudom azt is, hogy sokan még mindig fenntartásokkal kezelik ezt a shoppingolási formát. Macerásnak érzik, ha méretprobléma van, nem szeretnek várni a kiszállításra vagy teljesen elvesznek az online tér óriási kínálatában. Pedig higgyétek el nekem sok pozitív dolog van benne, főleg, ha van egy olyan oldal, ami több, mint 30 magyar e-shop kínálatát hozza nekünk egy tető alá.

Sokszor azon kapom magam, hogy egyik webshopból ugrálok a másikba és a végén már nem emlékszem arra, hogy melyikben mit néztem ki. Arról meg ne is beszéljünk, ha lefagy a laptopom és bezárulnak az ablakok. A Styledit.hu portál segítségével el tudom kerülni a bosszankodást.

Pontosan arra nyújt megoldást, hogy ne kelljen külön-külön végignéznem a kedvenc boltjaim kínálatait.

Látom magam előtt a felmerülő kérdéseket. Hogyan lesz így egyszerű a vásárlás, amikor több webshop termékeit találjuk meg egy helyen? Így nem lehet még jobban elveszni a rengetegben? Biztosan sokkal több idő fog elmenni a kereséssel?!

Szeretnék mindenkit megnyugtatni!

A Styledit.hu oldalán kategóriák és különböző szűrők segítik a vásárlást. Vegyünk egy példát. Ha hiányzik a gardróbunkból egy fekete ballonkabát és pontos elképzelésünk van róla, akkor elegendő a keresőbe beírni néhány kulcsszót és az oldal rögtön felhozza a lehetőségeket. Ez nagyjából 20 másodpercet vesz igény...ugye ez igazán nem sok idő?!

Amivel azonban többet ad a Styledit.hu divatportál, az az, hogy nem csak ruhákat, cipőket, kiegészítőket és beauty termékeket kínál, hanem trendekkel, divathírekkel kapcsolatos cikkeket is megoszt és írásain keresztül igyekszik inspirálni minket.

Mint ahogy most én is tenni fogom, ugyanis összeszedtem néhány olyan darabot, amiknek ott kell lenni az őszi gardróbunkban.

KABÁTOK

Azért is szeretem ezt az időszakot, mert ilyenkor már kedvemre hordhatok kabátot. Arról már nem is beszélve, hogy az átmeneti kabátok palettája egyre változatosabb.

Bár van bőrkabátom, de egy élénk darabbal biztosan elűzném a fáradtabb napokat. Az őszi kívánság listám első helyére fel is írtam egy lila bőrdzsekit. Azoknak, akik az elegánsabb fazonokat szeretik, szeretném figyelmébe ajánlani a köpönyeg szerű ballonkabátokat. Az idei őszi/téli szezon egyik kulcsdarabja és egy hosszú bőr kesztyűvel ultra sikkes lesz a szett.

A másik vágyott darab pedig egy fekete prémgalléros farmerkabát. Ezt az őszi basicet a Levi’s farmerdzsekik között találtam, de számos más árnyalatban és stílusban is elérhető.

BOKACSIZMÁK

Ősz nem létezhet bokacsizmák nélkül!

Mivel semmit sem szoktam a véletlenre bízni, ezért a kabátokhoz illő lábbeliket kerestem.

Bárki bármit mond, a Hunter gumicsizmák sosem fognak kikopni. Már csak azért sem, mert egy esős napon tökéletes társunk lehet.

Ha pedig nőies oldalunkat szeretnénk megmutatni, ott vannak a klasszikus magassarkú bokacsizmák. Mivel itt is nagy a kínálat, biztosan mindenki meg fogja találni a stílusának megfelelőt.

Szándékos hagytam a végére a western csizmát. Már tavaly is hódított, de idén még menőbbnek számít. Megértem, ha valakinek szokatlan ez a stílus, de ők megpróbálhatnak egy letisztultabb változatot is. Akik pedig bevállalósabbak, válasszanak egy vadabb darabot, mint én.

Azonban - ahogy a portál - én is a tudatos vásárlásra szeretnék ösztönözni mindenkit!

Nem szabad hagyni, hogy a szebbnél szebb ruhák megrészegítsenek minket. Jól átgondoltan, tudatosan válasszuk ki a szükséges darabokat!

Ha meghoztam a kedveteket, keressétek fel a Styledit.hu-t és tapasztaljátok meg, hogy az online vásárlás szuper dolog!

Hogy biztosan ne maradjatok le az aktualitásokról és különböző akciókról, kövessétek a Styledit.hu Facebook és Instagram oldalait is!

A BEJEGYZÉS TÁMOGATÓJA A STYLEDIT.HU

#styledithu #divatportál #ősz #inspiráció #vásárlás

© 2017 | Minden jog fenntartva | Deli Style