ŐSZI GARDRÓBFRISSÍTÉS


Nem bánom, hogy szeptembert írunk!

Azt viszont ne gondoljátok, hogy ilyenkor eszeveszett vásárlásba kezdek. Az új szezont mindig gardróbrendezéssel nyitom. Ruhák, cipők, kiegészítők...mind nagyító alá kerülnek. Ugyan elégedett vagyok a ruhatárammal, de úgy gondoltam, hogy néhány dolgot ideje lenne beszereznem, amik aztán ismét jó pár évig elkísérnek! Nem a trendek szerint szoktam válogatni. Olyan darabokat keresek, amiket be tudok építeni az aktuális gardróbomba és persze, amik a stílusomhoz maximálisan illenek.

Egy fekete szoknya mindig legyen a birtokunkban és ha még az bőrhatású is...na azt már valóban nekem találták ki!

Mondhatnám, hogy egy A-vonalú szoknyában nincs semmi extra, de ha egy csíkos inget és egy zebramintás övet párosítunk hozzá, akkor lehet néhányan felkapjátok a fejeteket. Mintát mintával kombinálni?! Igen, lehet! A lényeg itt is az arányokban rejlik.

Újabb találós kérdés: még mire van szüksége egy nőnek?

Bizony egy fekete magassarkúra, amit szinte bármihez fel lehet venni! Ezzel kapcsolatban nem is csűrném, csavarnám a mondatokat, mert a darab magáért beszél. Egyszerű és nagyszerű! Ami még mellette szól, hogy vállalható a sarok magassága, így akár egy teljes napot is túlélhetek benne. Már pedig minden nő álma az, hogy a nap felénél ne kelljen megvállni a csinos lábbelitől.

A végére még egy jó tanács vásárlással kapcsolatban. Ahogy én is teszem, az új szezonban érdemes egy gardróbfrissítést csinálni és átnézni mindent. Így tiszta képet kapsz a ruhatáradról. Ha valamilyen kulcsdarab hiányzik a szekrényedből, akkor érdemes vásárolni menni, de akkor se veszítsd el a fókuszt!

Maradj tudatos! Ne feledd! Egy jól átgondolt ruhatár, már fél boldogság!

Most pedig mutatok néhány kedvenc csíkos darabot

Itt pedig néhány műbőr darabot

A bejegyzést a Bonprix támogatta.

Még több ötletre vágysz?

Keress meg az Instagramon! A Facebook oldalamat pedit itt találod!

#bonprixblogger #bronprix #outfit #ősz #vásárlás

© 2017 | Minden jog fenntartva | Deli Style