A KEMENCE ÉS A ZOMÁNCPÚDEREK TALÁLKOZÁSA, EGYEDI ÉKSZEREK A CSECSE BECSE MÁRKÁTÓL


"Rengeteg izgalmas lehetőséget rejt magában a kemence és a zománcpúderek együttese, ami teljesen elvarászol és alkotásra késztet!"-vallja Nati, a Csecse Becse márka tervezője. Csak igazat tudok adni ennek a mondatnak, mert ha bepillantotok a Csecse Becse világába izgalmas színkavalkád és formák fognak elétek tárulni!

Viszont annyira ne szaladjunk előre!

M.Bakos Natália képzőművész, akinek festményeit országszerte meg lehet tekinteni egyéni és csoportos kiállításokon egyárant.

Bevallom a festészetben, mint művészeti ágban soha nem mélyültem el. Van mit bepótolnom! Azonban nincs olyan alkotás, ami minden újdonságra fogékony és némi szépérzékkel rendelkező emberből ne váltana ki valamilyen érzelmet. Nati képeit nézve a női test szépsége és ereje jut eszembe. Olyan nőket képzelek el, akik megállíthatatlanok, ugyanakkor sebezhetőek is.

De milyen is egy ízig-vérig művész? Fáradhatatlan alkotói vágya nem tud csillapodni, kreativitását minél több területen meg szeretné mutatni!

Így Nati 2013-ban ékszereket kezdett készíteni. Sok-sok anyaggal kísérletezett, de végül rátalált az igazira. A tűzzománc az, amiben leginkább ki tud teljesedni. Majd ezzel útjára indította Csecse Becse márkáját.

Minden darabja egyedi műalkotás, két ugyanolyan nem létezik.

A színek táncot járnak és mindegyik más-más hangulatot ad.

Az ékszerek megjelenésükkel a minimalizumusból merítenek. Geometrikai formák közül a kör, a háromszög és a szögletes alakzatok adják a formai alapot. Az alakzatok szigorú vonalvezetését a festékfoltok organikus egymásba folyása oldja, ami megismételhetetlen. A pigmentek egyszeri kombinációkban olvadnak össze, így lesz minden ékszer egyedi.

Mindenkinek van egy előnyösebb oldala, így én - mert vagyok annyira hiú - a Lila csillagköd Sightly fülbevalómat a számomra legjobbnak ítélt perspektívából tárom elétek. A fehér ruhámat teljesen uralja a lila-türkiz füli, aminek a formája sem hétköznapi.

A Csecse Becse csodák között találunk egyszerűbb darabokat is, amik jól illenek hétköznapibb szettekhez, de a kollekcióban merészebb vonalvezetésű ékszerek is helyet kaptak! Én azt mondom egy átlagos napot is egész nyugodtan feldobhatunk egy különleges kiegészítővel!

Azt tudnotok kell, hogy Nati már javában az őszi-téli kollekción munkálkodik. Számára a tervezés és az alkotás igazi szeánsz, így tud kiteljesedni. A fülbevalókon kívül nyakláncot és gyűrűket is készít.

A Csecse Becse ékszereket megtaláljátok a Sandava Studióban és Nati oldalain keresztül is megrendelhetitek.

Instagram elérhetősége

Csecse Becse

Facebook elérhetősége:

Csecse Becse

#jewelry #ékszer #magyartervezo #magyarbrand #magyardivat #csecsebecse

© 2017 | Minden jog fenntartva | Deli Style