SO BY DORASZONJA ÉKSZEREK, AZOKNAK A NŐKNEK, AKIK NEM A KONFEKCIÓKAT KERESIK


Az ékszer nem más, mint egy jó fűszer. Ha nem élünk vele, a végeredmény fogyasztható ugyan, de hiányos és felejthető. Ha jól használjuk csodás összhatást érhetünk el!

Ismerjetek meg egy igazán fűszeres márkát: SO by doraszonja, melynek minden darabja elfeledteti velünk az átlagos jelzőt!

A közösségi médiának hála találtam rá a SO by doraszonja márkára. Az internet hatalmas zajában kiszúrtam egy olyan gyűrűt, aminek minden részlete távol áll a megszokottól. A kiemelkedő gyöngy, mint a gyűrű koronája, finomságával töri meg az ezüst buborékok rusztikus egységét, és pont ez fogott meg benne.

"Egy bizonyos harmóniát igyekszem megtalálni a furcsának tűnő részletek, anyagok használatával, s ugyanezt az egyensúlyi érzést keresem az egyszerűség jegyében készült munkáimban, de más nézőpontból."-mondja Dóri, a márka tervezője, aki örömmel alkot azoknak, akik nem a konfekcióékszereket keresik, hanem valami olyat, ami hosszú éveken át hozzájuk tartozhat.

Alapvetően végletekben gondolkodik, végleteket gyárt. Ékszereivel egyedi vizuális élményt nyújt. Olykor az egyszerűség, máskor a meghökkentő dolgok ejtik rabul.

Amikor Dóri alkot, megszűnik körülötte minden és az eredmény egy teljesen egyedi ékszer lesz. Nincsenek kész tervei, nem állít össze előre kollekciókat, hanem az alkotás lendületében formálja a fémeket. Hagyja, hogy a textúrák és a formák inspirálják. Ezeken kívül, az a személy is ihletet ad neki, aki majd viseli az ékszerét. Szereti, ha az adott darab szavak nélkül beszél viselőjéről.

A SO by doraszonja ékszerek a Bimbó Store design ékszer műhelyben érhetők el. A Bimbó Store-t a KAO Jewelry brand tulajdonosával, Korsós Ágnessel indították el 2019 elején. Alkotótevékenységeik kiegészíti egymást: mindkettőjük munkájára jellemzőek az organikusan extravagáns, vagy akár a kifejezetten letisztult megoldások, de mégis teljesen máshogy közelítenek egy-egy témához.

Instagram elérhetőség:

SO by doraszonja

Facebook elérhetőség:

SO by doraszonja

#ékszer #magyartervezo #magyardivat #jewelry #sobydoraszonja

© 2017 | Minden jog fenntartva | Deli Style