CSAJOS VAGY SPORTOS? MELYIKET VÁLASZTANÁD?


A legkedvesebb hónapomban jelentkezem az idei első outfit bejegyzésemmel. Már vártam azt a pillanatot, amikor úgy fotózhatunk kint, hogy ne kelljen végig dideregnem. Ha már március, akkor nyilván valami üde, virágos tavaszi összeállítással illet volna berobbannom, de nem így történt. A vezérfonalat egy szett két hangulata adta. Csajos vagy sportos? Te melyiket választanád?

Biztos mindannyian voltatok már úgy egy ruhadarabbal, hogy 'na ez most kell nekem'. Velem is ez történt, amikor a Recycled Fashion üzlet oldalán megláttam ezt a Zara szoknyát. A-vonalú, fekete-fehér és még menő grafikák is vannak rajta. Pont nekem találták ki! Bár a magasságom miatt a nagyköv szerint el kellene felejtenem a midiszoknyákat, én mégsem tudok lemondani róluk. Annyival tudtam csalni, hogy a fekete vastag harisnyához egy harisnya szárú bokacsizmát választottam. Az ehhez hasonló lábbelik azoknak is előnyösek lehetnek, akiknek nincs annyira vékony bokájuk. Mint például nekem!😄 Ugyanis a klasszikus bokacsizmák rendkívül előnytelenül tudnak mutatni, ha nem vagyunk kecses bokával megáldva.

Amúgy a Recycled Fashion egy budapesti bolt, ahol címkés, új és rendkívül jó állapotban lévő ruhákra, cipőkre és táskákra lehet bukkani. Ahogy az üzlet neve is mutatja, az újrahasznosítás soha nem volt aktuálisabb téma, mint mostanság. Egyáltalán nem kell ódzkodni a second hand dolgoktól, hiszen sokszor csak annyit jelent ez a jelző, hogy a tulaja túladott az adott darabon és több esetben még nem is volt viselve.

Szép és jó dolog a magassarkú, de nem feledkezhettem meg egy menő, sportos cipőről sem. A DYAN cipőkkel már régóta szemeztem, aztán a Jézuska volt olyan rendes és becsempészett a LILI sneakerst a fa alá. Imádom! Puha bőrből készült, kényelmes és különleges darab. Nem mellesleg a DYAN tervezője, Polgár Diána szintén szombathelyi. Büszke vagyok arra, hogy kisvárosunknak ilyen tehetségei vannak! Cipői Szombathelyen a CBR Collection üzletben kaphatók vagy a márka weboldalán keresztül.

De visszakanyarodva az outfitre. Semmi sem változott, csak a cipő és hangulatában mégis teljesen más szettet kaptam. Ez valahogy egy picikét közelebb áll hozzám, mert gigantikus ám nőies lépteimet egy ilyen cipőben könnyebb kordában tartanom.😄

Végül, de nem utolsó sorban néhány szó az övtáskámról, ami a BogaBag alapítójának, Tóth Zsuzsának a kreativitását dícséri.

Bár tavaly volt nagy trend az övtasi, de nekem, mint mindenhez, idő kell. A pöttyös mintát is akkor kezdtem el imádni, amikor már mások elfelejtették. Most így vagyok ezzel is. A kidolgozását, a formáját csak szeretni lehet és nem csak a derekamon tudom viselni, hanem akár crossbody-s formában is. Mivel letisztult minőségi darab, biztosan hosszú-hosszú évekig ruhatáram meghatározó darabja lesz.

Tipp: Ha nincs sok ruhád, akkor sincs akadály annak, hogy változatosan és kreatívan öltözködj! Cipőkkel és kiegészítőkkel mindig más és más hangulatot tudsz adni az aktuális szettednek!

Ing: H&M

Szoknya: Zara, Recycled Fashion

Övtáska: BogaBag (made in Hungary)

Bokacsizma: Mango

Cipő: DYAN (made in Hungary)

Óra: Casio

Karkötő: Dlm ékszer (made in Hungary)

Napszemüveg: Marc Jacobs

Fotó: Kondor Noémi - Kócosművészet

#divat #magyartervezo #magyardivat #bogabag #casio #március #cipő #dyan #delistyle

© 2017 | Minden jog fenntartva | Deli Style