DECEMBERI CSILLOGÁS, AVAGY AZ ÜNNEPI SZETT KIMAXOLVA


Most már valóban minden a készülődésről és a karácsonyról szól. Egész pontos három hét múlva véget ér a 2018. Én is ráhangolódtam az ünnepekre és idejét láttam annak, hogy megmutassam nektek milyen szettben képzelem el az év legcsillogóbb ünnepét.

Kicsit kiráz a hideg a tudattól, hogy hamarosan egy újabb évet tudhatok magam mögött. Fogalmam sincs hogyan, de ez az év nagyon gyorsan elröppent. Ha visszatekintek nagyon izgalmas és intenzív időszak volt. Viszont most még nem szeretném lezárni és év végi elmélkedésbe kezdeni. Inkább helyezzük a hangsúlyt az ünnepi outfire.

Ismét az egyik kedvencemhez, a feketéhez nyúltam. Bizony tetőtől-talpig feketében pompázok. Hiába tűnik elsőre túl soknak és sötétnek, mégsem unalmas, hiszen többféle textúrát kevertem össze egy kis ezüstös csillogást becsempészve.

Ha a szentestétől elvonatkoztatsz, gondolj a közelgő év végi céges partikra és rendezvényekre, amikor igenis lehetsz merészebb. Merj kitűnni a tömegből, lépj ki abból a megszokottságból, ami jellemző rád a hétköznapokon. Legyen meg a "Wow-élményed"!

Arra a kérdésre, hogy milyen kabátot és kiegészítőt viselj, egy válaszom van: minél feltűnőbbet! Ilyenkor semmi sem túl sok!😄

Tipp: A fekete nem mindenkinek áll jól. A legtöbb embert lesápasztja. Fakó, fáradt lesz a bőr. Ha mindenképpen a sötét árnyalathoz nyúlnál, válaszd inkább a sötétkéket!

Ha segítségre és személyre szabott tanácsra lenne szükséged, fordulj hozzám bizalommal!

Felső: F&F

Szoknya: H&M

Kabát: Mango

Cipő: CCC

Táska: The Naan Design (made in Hungary)

Gyűrű: Eve by Eva Remenyi (made in Hungary)

Fülbevaló: I AM

Fotó: Kondor Noémi

#outfit #karacsony #csillogas #fekete #flitter #műszőrme

© 2017 | Minden jog fenntartva | Deli Style