TOP 5: NÉZD MEG A KEDVENC NOVEMBERI DARABJAIMAT


Alig hiszem el, hogy már november van. Azt meg főleg nehéz, hogy vannak olyan napok, amikor rétegesen öltözve még kabát nélkül léphetek ki az utcára. Nem is tettem másként, amikor a novemberi outfit bejegyzéshez állítottam össze a darabokat. A kabát még mindig nem szerepel a listán és ezúttal a havi kedvenc darabjaimat mutatom meg Nektek.

Már biztosan észrevettétek, hogy inkább szoknya kedvelő vagyok. Most ebbe a lakk szoknyába szerettem bele. Figyelemfelhívó, viszont visszafogottabb darabokkal párosítva a hétköznapokon is viselhető.

Ha úgy tartja kedvetek miért is ne próbálhatnátok ki egy feltűnőbb darabot?!

Ne várjatok a különleges alkalmakra, mint születésnapi party, évforduló vagy szilveszter. Minden nap lehet különleges, csak tőletek függ, hogy mit hoztok ki belőlük.

Ez most picit amolyan lélekbúvárkodás, de ahhoz, hogy merjetek kísérletezni az öltözködésetekkel, jól jön egy kis önismeret és bátorság. :)

"Tapasztald ki, miben érzed magad igazán kényelmesen. Lehetsz bármennyire is jól felöltözve, ha nem érzed jól magad a bőrödben, soha nem fogsz jól kinézni."- Iris Apfel.

A kötött pulóverek nemcsak trendiek, hanem a hűvös időben védve érezhetjük magunkat a pihe-puha ölelésükben. A kínálat rettentően színes. Imádom, hogy a szivárvány minden színében kaphatóak. Szoknyával vagy egy farmerrel párosítva meg is oldottuk az örök "mit vegyek fel ma reggel" kérdést.

Az én favoritom ez a babakék csoda. Teljesen odavagyok a színétől és a mintázatától.

Tipp: A vastagabb pulóverből is egy kis részt tűrjetek be a szoknyába. Ezzel kiemelitek derekatokat, optikailag nyújtani fog.

Amiről nem tudok lemondani a hideg hónapokban az a fekete harisnya. Nálam a testszínű nylon harisnya szóba se jöhet. Fekete társa ezerszer elegánsabb! Mindenhogyan remekül mutat.

Tipp: Magasabbnak és vékonyabbnak fogtok tűnni, ha a szoknyával és a csizmával megegyező színű harisnyát viseltek!

Nagyon örülök, hogy az utóbbi szezonokban a fejfedők viselése igazán közkedveltté vált.

Rövid haj ide vagy oda, én vígan viselem a kalapot kis városunkban is, mégha néha fura pillantásokkal is találkozom. :)

Tipp: Ne csak a funkció miatt viseljetek valamit a fejeteken. Gondoljatok a sapkára és a kalapra olyan kiegészítőként, amitől még sikkesebbek lesztek.

A különleges ruháknál már csak az egyedi táskákat és ékszereket szeretem jobban. Egy ideje igyekszem arra törekedni, hogy magyar tervezői darabokat vásároljak. Ezzel a tehetséges magyar designereket is népszerűsíteni szeretném.

Egy biztos, még egy ilyen Petrity táskával nem fogok találkozni sehol sem. A webshopon keresztül kiválaszthattam, hogy milyen bőrmintával, lánccal és logóval szeretném. Ez nagyon szuper dolog, mert nagyon nem szeretem, ha egy táskát aranyozott lánccal és csattal szerelnek fel. Ráadásul a hátoldalára még a monogramom is felkerült.😄

A márka tervezőjének, Petrity Dorkának az a célja, hogy a nők táskáikon keresztül is kifejezhessék magukat, s ehhez társul a magas minőség és az elérhető ár.

Leanea fülbevalóm finom ám nem mindennapi fémékszer. Pont az az extraság van meg benne, amitől teljesen a magaménak érzem. Ha kedvelitek a különleges ékszereket, látogassatok el a márka oldalára.

Tipp: Tudom, hogy sokan úgy gondoljátok a tervezői darabok megfizethetetlenek, de ez nem teljesen igaz. Egy gondosan elkészített termék akár élethosszig kitart mellettünk és a designerek mindig kedveskednek kedvezményekkel. Ezért is érdemes követni őket!

Pulóver és csizma: H&M

Szoknya: F&F clothing

Táska: Petrity (made in Hungary)

Kalap: Roxy

Fülbevaló: Leanea Jewelry (made in Hungary)

Fotó: Kondor Noémi

#hungariandesign #style #outfit #magyartervezo #magyardivat #blogger #streetstyle

© 2017 | Minden jog fenntartva | Deli Style