INTELLIGENS DIVATKERESŐ? IGEN, LÉTEZIK!


EGYÉVES FENNÁLLÁSÁT ÜNNEPLI MAGYARORSZÁGON A GLAMI!

A napi teendők sűrűjében, a to-do listek, események, őszi kirándulások sodrában nem mindig jut idő arra, hogy egy kicsit megpihenjünk és kedvenc hobbinknak, a shoppingolásnak hódoljunk. Nem könnyíti meg a dolgunkat az sem, hogy manapság rengeteg márka és tervező webshopja érhető el a neten, a temérdek információ közt rekedve pedig hajlamosak vagyunk feladni az órákon át tartó böngészést. A vásárlás azonban egy relaxációs gyakorlat, egy élmény is lehet egyben, amelyet a fashion search engine weboldalak fejlesztettek tökélyre.

Vásárlás gyorsan, egyszerűen, személyre szabottan

A divatkeresők innovatív módon teszik kényelmessé és átláthatóvá a divatpiac óriási kínálatát. Ezek az oldalak egy egyszerűsített alternatívát nyújtanak a vásárlóknak a divatpaletta felfedezésére, miközben személyre szabott megoldásokat is kínálnak. Tegyük fel, hogy láttál egy must-have trench coat-ot a kifutón, de fogalmad sincs, hogy épp melyik márka, üzlet termékei közt érheted el a kiszemeltedet. Vagy szeretnél egy pár menő sneakers-t, de a márka oldalán nincs a méretedben vagy a kedvenc színedben belőle. Az intelligens gyűjtőplatformokon elég, ha néhány kulcsszót beírsz a keresőbe, és máris eléd tárul azon brandek, tervezők listája, amelyek kínálatában elcsípheted a számodra tökéletes darabot.

Elképesztő, de igaz: 2018-ban eddig mintegy 103 milliárd dollárt költöttek el az emberek divattermékekre online csak az Egyesült Államokban, de Kínában és Európában is növekvő tendenciát mutatnak a statisztikák. Fontos azonban, hogy tudatosan, racionálisan válasszunk és csak arra a termékre mondjuk igent, amelynek alaposan utána jártunk, személyre szabtunk, hogy később ne érjen bennünket csalódás. Ehhez nyújtanak kiváló lehetőséget a divatkeresők.

Már Magyarországon is begyűrűzött az új őrület!

A 2013-ban alapított GLAMI egy éve van jelen a magyar piacon, és kizárólag a divattal és életmóddal kapcsolatos termékek, stílusok, márkák közt kalauzolja a vásárlókat. Összegyűjti és különböző kategóriák szerint rendszerezi a legnépszerűbb divattermékeket, egyedi stílustippeket és érdekes információkat ad, miközben minden nap többezer magyar vásárlót köt össze többszáz márkával és webáruházzal egy felületen.

A GLAMI Romániában, Szlovákiában, Csehországban és egyéb kelet-közép-európai országokban is jelen van, sikere és népszerűsége pedig elért eredményei tükrében nem vonható kétségbe. A GLAMI eddig többmillió rendelést generált az egyes partnermárkáknak és -üzleteknek. Felülete 5000 brand csaknem 500 000 termékéhez nyújt hozzáférést – csak Magyarországon, partnerei közt az Ecipo, Bonprix, Answear, Reserved, Fashiondays, Fashionup, Spartoo, Orsay is megtalálható. Ezen felül a régió további országaiban is kecsegtető számadatokat produkált a vállalat az elmúlt 12 hónapban: 2 millió elégedett vásárlóval, csaknem 7 millió elérhető divattermékkel és mintegy 1200 partnerrel büszkélkedhet.

A változatosság gyönyörködtet

Különbözőek vagyunk, így eltérő igényeink vannak, sokfajta stílust képviselünk, különböző méretű a pénztárcánk. A divatkeresők előnye, hogy sokszínű alternatívákat kínálnak, és mivel leggyakrabban neves divatszakmabeliek és/vagy vállalkozók üzemeltetik őket, pontosan tudják, mire van szükségünk, még akkor is, ha az átlagostól eltérő nézeteket vallunk az öltözködésről.

Az intelligens keresőoldalak egyik közös jellemzője, hogy modern és praktikus módon oldják meg a vásárlással kapcsolatos problémáinkat, így a digitális innováció legkapósabb platformjai manapság. Ha te is szintet lépnél és bekapcsolódnál a divat jövőjébe, mindemellett szeretnéd kényelmessé, egyszerűbbé tenni a gardróbfrissítést vagy az ajándékbeszerzést, ugorj fel a GLAMI.HU-ra és böngéssz kedvedre! Vigyázat, addiktív!

Ezúton is Nagyon Boldog Első Szülinapot GLAMI!

Jó, hogy vagy nekünk, a shoppingolás valóban öröm veled!

Deli

#glami #divatkereso #vásárlás #shopping

© 2017 | Minden jog fenntartva | Deli Style