"AZ ÉN ALLEEM"- EGY LÉPÉSSEL KÖZELEBB, HOGY ÉN LEGYEK AZ ALLEE BLOGGERE


Ahogy beköszöntött az ősz, idejét láttam annak, hogy néhány számomra kedves hölgyet meginvitáljak egy közös délutánra. A „Hol találkozunk Deli?” kérdésre csak annyit mondtam nekik, hogy gyertek az Allee-ba!

A szeptember sok szempontból olyan, mint az újév, főleg, ha a divatra gondolunk. Azonban úgy gondoltam, hogy nem csak a ruhatárainkat illene felfrissíteni, hanem a testünket és a lelkünket is.

Nyilván sok olyan hely van a városban, ahol minden megvan egy helyen, azonban olyan nincs, ahova úgy tudunk belépni, mintha egy ismerősökkel teli épületbe érkeznénk, ahol nem csak egy porszemnek érezzük magunkat a hömpölygő tömegben, hanem a többi vásárló ismeretlen „ismerőssel” kellemesen tudjuk eltölteni az időt. Az Allee pedig pont ilyen!

De hadd mutassam be ezeket a csodás nőket és hadd mondjam el, miért pont a XI. kerület szívében álló Allee-t választottam a találkánk helyszínéül.

A ’women squad’ egyik tagja, az édesanyám, aki nem régen kezdte meg gondtalan nyugdíjas éveit. Erre a csajos délutánra elkísérte őt egy kedves ismerősének tinédzser lánya is. Aztán ott a barátnőm, aki nem csak dolgozó nő, hanem egy tündéri kisfiú anyukája is. S végül itt vagyok én, aki a harmincas évei elején járó divatimádó, örök álmodozó.

Miért is fontos, hogy tudjátok kikkel vettem nyakamba a bevásárlóközpontot? Mert mindegyikünk más életszakaszban van és különböző dolgokat szeretnénk, mások a célok, az igények.

Egy nő, aki háta mögött hagyta a dolgos hétköznapokat, mire is vágyik. Egy kis megújulásra. Neki remek program egy fiatalító, új frizura a modern fodrászszalonban. Majd kezeit felkészítve a hidegebb napokra egy kellemes kézápolást sem hagyhat ki. A ruhavásárlástól vonakodik, mert állítása szerint soha nem talál molett alakjára megfelelő fazont. Én viszont legalább két helyet is tudok mutatni neki az Allee-ban, ahol biztosan trendi plus size darabokra fog bukkanni, mert nagyon pozitív irány van kialakulóban és már több márka reagál az igényekre, miszerint nem csak 40-es méretig van élet, hanem azon túl is...nem is akármilyen!

Tinédzserként az Allee maga a mennyország. Fények, színek, ingerek mindenhol. A legújabb divatot kínáló boltokon kívül csak a make-up üzletek jobbak, ahol bármit ki lehet próbálni és biztosan nem csak egy szemceruzával térünk haza.

Ha dolgozol és mellette egy gyermeket is nevelsz, sok idő nem jut magadra. A mindennapos hajtást egy kellemes masszázzsal el lehet felejteni. Egy figyelmes anya azonban nem csak magára gondol, így biztosan betér az egyik játékboltba, hogy valami aprósággal lepje meg gyermekét.

Én inkább az őszi ruhatár-frissítésre koncentrálok: az új minták, textúrák és szabásvonalak hívogatnak és megerőltetnem sem kell magam, hiszen a kedvenc üzletemben mindent megtalálok a prémium márkáktól egészen a pénztárcabarát brandekig, s olyan sosincs az Allee-ban, hogy valami kedvezményes ajánlatba ne futnék bele.

A nap végén egy finom kávé és süti mellett a beszélgetés sem maradhatott el. Jó volt látni, hogy mindegyikünk amolyan ’de szuper volt itt lenni és kényeztetni magamat’ mosollyal ült. A pörgő napokon sokszor nem is emlékszünk arra, milyen dolgok történtek velünk. Dolgozó nők, anyák, nagymamák, feleségek, társak vagyunk. Mindig más szerepben kell helyt állnunk. A mindennapi forgatagban olykor álljunk meg egy kicsit és emlékeztessük magunkat arra, hogy kik is vagyunk. Nők vagyunk! Nők, akiknek néha csak egy csinos ruhára, egy jól eltalált sminkre vagy egy új illatra van szükségük, s ezt az Allee mind megadja nekünk!

Az Allee Bevásárlóközpontban egy hónapon keresztül minden az írásról szól!

Az érdekes programokról és persze a bloggerversenyről bővebben az alábbi linken olvashattok: https://allee.hu/aktualitasok/oszi-programok

Fotó: Kondor Noémi

#allee #palyazat #blogger #divat #vásárlás #írásforradalma #outfit

© 2017 | Minden jog fenntartva | Deli Style