MENŐ MINIMÁL, AVAGY KETTECSKÉN - MÍNUSZHARMINC! PARTY


Milyen frappáns programnév! De mi más is lehetne, amikor két tehetséges magyar tervező kettecskén összehoznak egy kollekció bemutató partyt a wonderLAB concept üzletében.

Miko Jewelry és Lazlo új darabjai számomra már az első pillantásra teljes szimbiózist alkottak.

Nézzük meg közelebbről a két márka új kollekcióját és azt, hogy miért is kiáltottam fel hangosan, amikor megláttam a darabokat, hogy "na igen, ezek totál Delisek!"

Miko Krisztiről és ékszereiről már egy korábbi bejegyzésemben írtam.

Most a MAGIKO by Miko kollekcióval rukkolt elő. A Miko ékszerektől megszokott ám egyáltalán nem unalmas, egyszerű, geometriai vonalvezetés jellemzi a MAGIKO darabokat. De ha ez nem lett volna elég extra, még összetett láncszerelékekkel is felturbózta a medálokat. Tiszta rock & roll! Bármelyik szettbe igazi vagányságot tudnak csempészni.

A nyakláncok mellett természetesen fülbevalók és gyűrűk is vannak a palettán.

Az idei ősz/tél szezonban ezekből az árnyalatokból tudtok Miko ékszert rendelni. :)

Higgyétek el "a Miko, a vagány nő tökéletes választása akár hétköznapra, akár különleges alkalomra!"

A kiegészítők után László Edina ruháit vettem szemügyre és minden elfogultság nélkül mondom, hogy az összeset haza tudtam volna vinni.😉

Márkája, a Lazlo könnyen beazonosítható, hiszen formavilágában és mintahasználatában is egyedi. A kollekciók nem követik az aktuális trendeket. Mindig máshonnan jönnek az inspirációk, egy-egy gondolat, egy művészeti elem. Mivel trendektől független kisszériás darabjai vannak, bármelyik szezonban megállják a helyüket és biztos, hogy nem fognak velünk szembejönni az utcán!

A kitűnő minőség mellett a környezetvédelemre is maximális hangsúlyt fektet Edina. Ruháihoz a ruhaiparban megmaradt feleslegeket használja fel!

Legújabb kollekciója, a Minimal a letisztult finom formákról szól, a minimális formák, felületek dominálnak, melyeket a japán kerámiaművészet inspirált. Egyes modellek szabászati hulladék nélkül születtek.

A két márka tökéletesen működik együtt, minden Lazlo ruha kombinálható minden egyes Miko ékszerrel.

Természetesen nem távoztam üres kézzel! Ezzel a két szépséggel lett gazdagabb a ruhatáram!

Fotók: https://www.facebook.com/events/1966315760334025/

Ha tetszett a cikk, kövesd a blogomat, vagy friss fotókért és ötletekért kövesd az Instagram és a Facebook oldalaimat!

#divat #kollekció #magyartervezo #magyardivat #divatbemutato #minimál #miko #lazlo

© 2017 | Minden jog fenntartva | Deli Style