KÉSZEN ÁLLSZ? ÍME 2018 ŐSZ/TÉL LEGMENŐBB TRENDJEI


Nincs is olyan divatmagazin és portál, ami már ne osztotta volna meg az idei ősz/tél trendjeit. A szeptember a trendek terén olyan, mint az újév. Az ősz beköszöntével a divat szempontjából egy nagyon izgalmas időszak veszi kezdetét. Megmutatom, hogy mik az én kedvenceim az idei trendek közül.

Ezeken kívül még sok trend képviselteti magát idén, de én a következőkből fogok átültetni néhányat a saját ruhatáramba.

S akkor el is érkeztünk ahhoz a kérdéshez, hogyan is lehet ezeket a kifutóról kiemelve beépíteni a napjainkba?

Azt tanácsolom, kezdjük lépésenként. Nem kell mindent magunkra aggatni, hogy trendiek legyünk. A stílusos megjelenésre törekedjünk! Kísérletezni szabad, de akkor fognak igazán jól mutatni rajtunk, ha egyéniségünkhöz illő darabokat választunk, hiszen azokban fogjuk jól érezni magunkat, azok nem fognak lemászni rólunk.

Vágjunk is bele! Nézzünk szét a kifutók világában és utána egyből néhány válogatás (a teljesség igénye nélkül) a hétköznapibb darabokból!

Állatminták

Jöhet egy kis vadság? Zebra, leopárd, tigris, állatias minták! Bátran nyúlhatunk ilyen darabokhoz. Jogosan vetődik fel, hogy mi ebben az újdonság, hiszen eddig is voltak hasonlóak az üzletekben. Nos, most szinte kötelező tetőtől-talpig így öltözni. Bevállalnátok?

Bőr, műbőr

Egy újabb trend, ami már egy ideje tartja magát, viszont most egy kis ráncfelvarráson esett át. Nem csak itt-ott jelenik meg, hanem akár egy teljesen szett is lehet bőrből vagy műbőrből. Egy bőr ruha rendkívül sikkes lehet. Vigyázat, ezeket a darabok csak magabiztosan lehet viselni!:)

Kockák

Tavaly abszolút a top trendek között volt és tényleg nem volt olyan üzlet, ahol ne lett volna kockás kabát, blézer, nadrág vagy szoknya. Azt már biztosan megfigyeltétek, hogy a divatban nem fogják a spanyol viaszt feltalálni, hanem a színekkel, anyagokkal, fazonokkal játszanak. A kockás minta esetében merészebb színek jöttek és az oversize, most még inkább oversize lesz.

Szőrme

Kizárólag műszőrme!!! A téli mínuszokban jól fog jönni egy meleg szőrmekabát. Sokkal elegánsabb, mint egy ultra-pufi télikabát.

A fazonokat nézve inkább a hosszabb megoldások kerülnek előtérbe, de cipőkön és kiegészítőkön is vissza fog köszönni a szőrme.

Ezüst

"Shine bright like a diamond" - ahogy Rihanna dalszövege is mondja. Nagyon örülök ennek a trendek, mert imádom az ezüstöt.

Lehet elsőre soknak tűnhet, de ha ki akarunk tűnni a tömegből, bátran kísérletezzünk vele.

#mandragoradesign #nubu #almaabonyi #delacier #vengru #hungariandesigner

Ha tetszett a cikk, kövesd a blogomat, vagy friss fotókért és ötletekért kövesd az Instagram és a Facebook oldalaimat!

#divat #trend #ősztél #2018 #magyartervezo #ezüst #szőrme #bőr #kockás #állatminta

© 2017 | Minden jog fenntartva | Deli Style