NORA SARMAN FOR HUNGARIA: PEZSGŐKÜLÖNLEGESSÉG DIVATBA FOGLALVA


A Hungaria pezsgő már többféleképpen bizonyította, hogy elkötelezett híve a magyar divatnak és designnak. A márka a stílusos pezsgőzési élményt szeretné biztosítani a különlegességekre fogékony, véleményvezér fogyasztóinak, valamint egy exkluzív special edition sorozattal kívánja támogatni a stílusához illeszkedő, kiemelkedő hazai tervezők, képző- és iparművészek munkáját.

A Hungaria pezsgők palackjai az egyes alkotók művészete által inspirált, vagy teljes egészében egyedileg megtervezett címkét és külsőt kapnak ebben a különleges sorozatban. A Hungaria ezzel is igyekszik közelebb kerülni egyik fő céljának eléréséhez, a pezsgő, mint kategória népszerűsítéséhez a design és divatra fogékony közönség körében.

Nora Sarman for Hungaria

A special edition sorozat első közreműködő divattervezője az elegáns alkalmi és esküvői ruháiról ismert Sármán Nóra, akivel a pezsgőmárka már évek óta áll szakmai és baráti kapcsolatban. A mindösszesen 1000 palackra tervezett mintákat a designer kedvenc anyaga, a csipkerajzolat ihlette, de jelentős szerephez jut a galambmotívum is az alkotáson.

"A nyíló csipkevirágokat galambok repkedik körül. A galamb több különböző magasztos eszmét szimbolizál, ezek közül én elsősorban a szerelem jelképeként használom a ruhatervezéseim során. Menyasszonyi ruha tervezőként szeretek játszani azzal, hogy klasszikus vagy éppen időtlen elemeket használok az új szabásvonalakhoz. Ilyen a galamb motívuma is, egy időtlen jelkép, így a pezsgővel titkos üzenetet is ajándékozhatunk." - árulta el Nóra a tervezési folyamatról.

A különleges bemutató részvevőjeként egy csodaországba csöppentem, ahol a művészien megalkotott részletekben rejlő finomság köszönt vissza mindenhonnan.

Ráadásul én is haza vihettem egy ilyen különleges névre szóló pezsgőt.

A nagyközönségnek az 1000 palackra limitált és egyedileg sorszámozott, elegáns pezsgőkülönlegességet szeptember 6-9. között megvalósuló Budapest Borfesztiválon mutatják be, és a Hungaria standján (45. stand) lesz megvásárolható.

A Várban Nóra személyes jelenlétével is megtiszteli majd a Hungaria standját (csütörtöktől szombatig 18.00-20.00 óra között, míg vasárnap 16.00-18.00 óra között), így akár egy dedikált palackkal vagy közös fotóval is gazdagodhattok.

A címkéket a Munka-Kör Alapítvány a Hallássérültekért tagjai ragasztották a palackokra.

#norasarmanforhungaria #hungariagoesfashion # wingsofthedove

@hungariapezsgo @norasarman

Fotók forrása:

Hungaria pezsgő

A Salon Budapest, Nerpel Nikoletta

Kondor Noémi

#norasarmanforhungaria #hungariagoesfashion #magyardivat #divattervezo #event #sajtotajekoztato #norasarman #divat #fashion #pezsgo

© 2017 | Minden jog fenntartva | Deli Style