KUTYUSOK A KIFUTÓN: DIVAT EGY JÓ ÜGY ÉRDEKÉBEN


Divatbemutató, örökbefogadás, jótékonysági árverés, fotókiállítás egy helyen egy estén. Múlt héten egy különleges rendezvényen jártam, ahol a főszerepben négylábú szeretetgombócok voltak.

Szerda este sok-sok állatbarát gyűlt össze a BB'z Bar & Grillben, akik ráadásul divatrajongók is. A Dogs On The Catwalk divat- és jótékonysági estet Orosz Cintia álmodta meg.

A bemutató a Vigyél Haza Alapítvány árva és sérült kutyáiért volt🐶💕, akik a kifutón is felvonultak, ugyanis a modellek mellett ők is bemutatták a magyar designer darabokat.

Igazán remek kezdeményezés, ahol a divat és egy valóban nemes ügy fonódott össze, hiszen az örökbefogadásra való ösztönzés és az alapítvány támogatása volt a cél.

Szuper, baráti hangulatú estét töltöttünk együtt. Öröm volt látni, hogy a magyar designerek és több ismert arc is egy emberként álltak az ügy mögé. Nem egy olyan márka volt, ami kifejezetten erre az alkalomra tervezett kollekcióval mutatkozott be.

Monik és Kriszta Fejes összefogtak és egy közös kapszulakollekcióval rukkoltak elő. Könnyed, légies ruhákat és kutya formájú táskákat láthattunk tőlük.

A Rehound megalkotói a 'zero waste' jegyében készítik kutyaruháikat. Használt pulóverekből csinálnak a kutyusoknak ruhát, melyeknél az elsődleges szempont a funkcionalitás. Azt is elárulták nekünk, hogy tervben van az esőkabátok készítése is.

A PolkaDog tervezője, Virág szintén egyedi kollekcióval készült. A márka kezdetben nyakörveket és pórázokat csinált, majd ezt kibővítette táskákra is. Így a kis kedvenc össze tud öltözni gazdájával.

Az esős napokon bizony jól jön egy menő esőkabát, főleg ha arra Mészáros Lúcia, az Illuxtrat tervezője rajzolja a grafikákat.

A bemutatót követően jótékonysági árverésre is sor került, ahol a tervezők által felajánlott darabokra lehetett licitálni. Az ebből befolyt összeg a Vigyél Haza Alapítványhoz került.

Én egy Illuxtrat kutyusos esőkabát boldog tulajdonosa lettem!

A Csermakdesign jewellery valóban cuki darabokat mutatott be. Dóri minden ékszerben viszont szerette volna látni a kutyát, ezzel is visszaadni azt, hogy milyen jó, ha egy négylábú van az életünkben.

A tehetséges fiatal tervező VIKTORIA VARGA darabjai is felvonultak a kifutón, ráadásul külön kollekcióval is érkezett, amiben Áronnal, a háromlábú kutyussal💕kollaboráltak. A kollekció segítségével fel szeretnék hívni a figyelmet az örökbefogadásra és arra, hogy igenis fontos, hogy segítsünk a bajba jutott állatokon! Az ARON COLLECTION darabjainak eladásából származó bevételt a Vigyél Haza Alapítvány kapja.

Minden elismerésem a főszervezőnek, Orosz Cintiának, a tervezőknek, a közreműködőknek és nem utolsó sorban a kutyusoknak, akik néha megszeppenve, de profin vonultak fel! Valóban színvonalas rendezvényt hívtak életre a kutyabarát BB'z Bar & Grillben! Bízzunk benne, hogy lesz folytatás!.🙏🏻

Orosz Cintiával

Az est további támogatói: BB'z Bar&Grill, Martini

Dekoráció: Donkidekor/Donkidecoration, Brighty - home decoration, GreenWAy Design

Együttműködő partnerek: InPlace Budapest, Kinga Felhalmi Make up Artist, Kinga Kovács, kutyabarát.hu, Pacsi Kevin

Fotók forrása:

A Salon Budapest, fotós - Kiszner Édua

Kamilla Péteri-Takáts

#divatbemutato #magyartervezo #magyardivat #esemény #kutya #budapest #örökbefogadás #jótékonyság #illuxtrat #viktoriavarga #monik #csermakdesign #rehound #polkadog

© 2017 | Minden jog fenntartva | Deli Style