EGY ÉVES A BLOGOM: SZÜLINAPI KIADÁS CELENI-BEN


Egy éve szeptemberben került fel az első bejegyzésem a blogra. Ekkor már javában a vlogolás volt a menő, de engem ez nem tántorított el attól, hogy megalkossam az én kis bébimet. Megálmodtam, alakítgattam és bíztam abban, hogy akik ellátogatnak az oldalamra ugyanakkora örömet fognak lelni benne, mint én!

Most pedig a szeptemberi és egyben szülinapi bejegyzést olvashatjátok!

Csak kapkodom a fejemet, hogy így elrohant egy év és mennyi minden történt ez idő alatt. Azonban nem szeretnék az évértékelőben elveszni, inkább csak röviden írni arról, miért is fogtam bele.

Hol máshol tudtam volna hírt adni arról, hogy személyes stílustanácsadással foglalkozom, mint egy honlapon. Azonban nem csak az általam kínált szolgáltatásokról szerettem volna írni, hanem magamat és a saját stílusomat is meg akartam mutatni az olvasóknak.

Aztán autodidakta módon elkezdtem posztolni. Ami nagy boldogság volt, hogy nem csak édesanyám olvasta a bejegyzéseket, hanem mások is.😄 Majd az áprilisi bejegyzéssel egy kanyart vettem és elkezdtük a közös munkát Noémivel.❤️Így fél éve egy-egy outfit poszttal jelentkezem, amik mögött egy picit több van, mintha csak street style fotók lennének.

Minden fotózás előtt rengeteget agyalok, mit és hogyan kellene. Most főleg sokat gondolkodtam, hiszen mégis csak egy szülinapi bejegyzést szerettem volna készíteni, na meg vége a nyárnak is és egy csipetnyi őszi feelinget is bele akartam csempészni.

Felvetődött, hogy legyen sok-sok lufi, meg torta és minden más is, ami egy szülinaphoz illik. De ismét azt éreztem, hogy másra van szükségem.

Aztán úgy gondoltam, hogy számomra az egyik legkedvesebb és legtehetségesebb magyar tervező, Cselényi Eszter, a Celeni márka megálmodójának egyik csodálatos ruhájával tisztelem meg a blogomat.

Celeni sötétkék ruhája a Folkweave, ősz-téli kollekció egyik szépséges darabja. Az új kollekcióról már egy korábbi posztomban írtam. Érdemes visszaolvasni és megnézni a többi alkotást is.

A csodás kék szín mellett a pliszírozott berakások is magukkal ragadtak. Szekrényemben nem egy és nem kettő pliszírozott szoknya lapul, egyszerűen imádom!

Azonban az igazi különlegessége abban rejlik, hogy a palóc népviseletre jellemző minták is fellelhetők a ruhán. Nézzétek az övet és az ujján lévő díszítést! Gyönyörűek! Ez egy jó példája annak, milyen jól működik együtt egy jelenkori ruha és egy tradicionális magyar minta.

A hangsúlyos fülik sem maradhatak el. A piros rojtos logók jól passzolnak a ruha színeihez.

Eme jeles alkalomból pedig még én is magas sarkúba bújtam és legnagyobb meglepetésemre kényelmes is volt, de ez biztosan a vastag tömb saroknak köszönhető.😉

Úgy gondolom, hogy valóban méltó sorozat készült az egy éves bloghoz, amivel már alig várom az elkövetkező időszakot!

Most viszont nincs más hátra, minthogy megköszönjem, hogy az elmúlt egy évben velem voltatok és követtétek a bejegyzéseimet!💕

Egy finom sütivel azért én is ünnepeltem!😉

Ruha és öv: Celeni

Cipő: Deichmann

Táska: Celeni

Fülbevaló: H&M

Fotó: Kondor Noémi

Hálás köszönet Eszternek a ruháért!💕

Továbbá külön köszönet az együttműködésért a szombathelyi Pásztor Csárdának, hogy ezen a magyar hagyományokat őrző helyen készíthettük el a képeket!

Deli

#divat #outfit #celeni #ősz #magyardivat #kék #ruha #stylist #stílus

© 2017 | Minden jog fenntartva | Deli Style