A FEKET-FEHÉR EGYÁLTALÁN NEM UNALMAS


Sokat tanakodtam azon, hogy ebben a hónapban mivel készüljek Nektek. Aztán végül arra jutottam, hogy nem kell túlgondolnom, hanem a legjobb, ha ismét magamat adom. Így az egyik legkedvesebb színpárosomat hoztam: fekete-fehér.

A fekete-fehér kombinációk sosem fognak kimenni a divatból. Nagyszerűségük egyszerűségükben rejlik. A letisztult ruhadarabokból is lehet izgalmas szetteket kitalálni.

A mostani összeállítás azért is szeretem, mert a cipők és a kiegészítők variálásával több helyzetben is megállja a helyét.

A törtfehér ujjatlan blúz az A-vonalú midi szoknyával valóban elegáns viselet, ám én mégsem tudtam magas sarkúval elképzelni. Egy babouche stílusú papuccsal vált számomra teljessé a szett.

Régebben szinte mindig hangsúlyos fülbevalókat hordtam, szerettem a kontrasztot, amit a rövid hajammal alkottak.

Manapság inkább fülimentes időszakomat élem, de most ismét kedvet kaptam.

A rojtos füliket már unalomig hordta mindenki, de nekem mégis most jött el az idő hozzá.😉

Amúgy a rövid frizura visszakanyarodva. Nem egyszer, nem kétszer megkaptam, hogy a rövid haj nem nőies. Ezeket a megjegyzéseket még arra sem tartom méltónak, hogy reagáljak, mert a megfelelő tálalással egy pixie hajú nő is lehet ultranőies...arról nem is beszélve, hogy reggel mosással együtt 10 perc alatt kész van a frizura.😄

Egy összeállítás sem létezhet táska nélkül. Kár tagadnom, imádom a táskákat, azonban már inkább 'a minőség, mint a mennyiség' elvét vallom. Ez a fekete bőr bucket tatyó jóideje hű társam. A kidolgozása, a mérete számomra ideális.

A fotózás helyszínére Kőszegen bukkantunk, ami egy igazán romantikus kisváros. Nem véletlenül szokták az ország ékszerdobozának hívni. Szinte minden kapu mögött valami csoda rejtőzik, melyek hangulat magával ragadó.

Szoknya és felső: H&M

Papucs: Samsøe & Samsøe®

Táska: Furla

Napszemüveg: Givenchy

Fülbevaló: H&M

Fotó: Kondor Noémi

Deli

#outfit #fashion #blog #summer #style #skirt #stylist #streetstyle #divat #fekete #fehér

© 2017 | Minden jog fenntartva | Deli Style