EXTRAVAGÁNS ÉKSZEREK  ÉS VEGÁN TÁSKÁK MAGYAR TERVEZŐKTŐL


A nagy ékszerek x kis táskák kollekció bemutató buliján volt minden, ami elfért a wonderLAB concept falai között: kreativitás, rengeteg mosoly, pezsgő buborékos hangulat, újhullámos vega hami és legfőképp magyar tervezői cuccok, amiktől odáig és vissza voltam. 

A figyelemfelkeltő ékszerekről Mikó Krisztina, a Miko Jewelry tervezője, míg a dizájnos táskákról az esc tervezőpárosa Berki Júlia és Berényi Diána gondoskodtak.

De mutatom is, milyen új kollekciókkal örvendeztettek meg minket a lányok.😊

Miko Jewelry

A Miko ékszerekkel már régebben ismerkedtem meg és minden elfogultság nélkül mondom, hogy egyből nagy kedveceim lettek. Szeretem a nagy és hangsúlyos ékszereket, főleg a gyűrűket.

A kézzel készült gyurmaékszerek a minimalizmus jegyében az extravaganciát képviselik. Igazi vagányságot kölcsönöznek bármilyen összeállításnak.

A legújabb kollekció a GEOCTIKO nevet kapta, melyben a határozottság és a tekintély egyesül. Az ékszerek egyik védjegye, a minimalizmus továbbra is tartja magát, amit személy szeirnt imádok. A geometrikus forma és a hatalmas méret igen különlegessé teszi az ékszereket. 

Színek terén nálam továbbra is az abszolút kedvenc a fekete, de aki szereti a színeket, az kedvére válogathatn a világoskék, zöld, fehér fülik, nyakláncok és gyűrűk közül. 

Kriszti hisz abban, hogy minden nőben ott van az erő és a magabiztosság, csak néhányukból elő kell csalogatni. A GEOCTIKO ékszerek pont azt a vizuális segítséget adják meg viselőiknek, amitől felerősödhet a 'girl power' érzés.

"A Miko, a vagány nő tökéletes választása akár hétköznapra, akár különleges alkalomra."

ESC

Igen, jól látjátok, hogy vegán táskákról van szó. De nehogy azt higgyétek, hogy ez csak egy 21. századi felkapott hóbort. 

Ha még nem találkoztatok vegán kiegészítőkkel, akkor gyorsan be is vezetlek titeket a "titokba". 

Júli és Dia számára fontos a fenntartható divat, ezért az esc táskák megmaradt, feleslegessé vált anyagokból készülnek. Igyekeznek mindenféle maradékot felhasználni. A kivitelezésnél is fontos szempont a környezetbarát szemlélet.  Nagyon szimpatikus ez a megközelítés, hiszen környezetünket nem csak szelektív hulladékgyűjtéssel, ivóvízkészletünk védelmével vagy kevesebb autóhasználattal óvhatjuk, hanem úgyis, ha "értéket képviselő egyedi designer darabokat" vásárolunk, amelyek a fenntartható divatot támogatják. 

A Terápia kollekciót a kerek formák és az aszimmetria határozza meg, amitől igazán egyediek lesznek. A köralakú táskákból van crossbody és háti megoldás is. Ha pedig úgy érezzük, hogy a nap folyamán több cuccra van szükségünk, akkor igazán jó társunk lesz egy aszimmetrikus hátitáska. Természetesen feketében és barnában is készültek tatyók, de a rózsaszínek és lilák garantáltan vidámságot hoznak a hétköznapokba. 

A csajoknak van egy jó tanácsa: "legalább egy táska erejéig merj más lenni, nyomj egy esc-et az unalmas hétköznapokból!"

Természetesen nem tudtam ellenállni, így a csajoktól beszereztem ezt-azt!😃

Fotók: Nagy ékszerek x kis táskák FB, Miko Jewelry, ESC

Ha tetszett a bejegyzésem, látogass el minél többször a honlapomra! De még boldogabb leszek, ha az Instagramon és a Facebookon is követni fogsz!😀

#accessories #DIVAT #fashion #hungariandesign #magyardivat #magyartervezo #stlye #trend

© 2017 | Minden jog fenntartva | Deli Style