LEGJOBB KISMAMA DIVAT ONLINE ÁRUHÁZAK


Anyává válni az egyik legcsodálatosabb érzés a világon, ám abban egyetérthetünk, hogy ami az öltözködést illeti a nők nincsenek egyszerű helyzetben. Divatos, de mégis kényelmes darabokat találni nem könnyű, főleg, hogy a pocak hónapról hónapra nagyobb lesz.

Azonban már vannak olyan márkák és tervezők, akik hozzájárulnak ahhoz, hogy abban a kilenc hónapban is csinosnak érezzék magukat a kismamák.

A következő összeállításokkal kismamáknak szeretnék segíteni, ugyanis sok anyukával és kismamával találkozom, akik mind a fenti gondolatokat erősítik meg.

Mutatom is a legjobb lelőhelyeket, ahol csinos ruhákra lehet bukkanni.

MoNa Mama

Mónus-Nagy Katalin, a MoNa Mama megálmodója saját tapasztalataiból merítve hozta létre saját márkáját.

A MoNa Mama kismama ruhák minden igényt kielégítenek. Megfelelnek az aktuális divatnak, miközben kényelmesek is. Itt valóban minden alkalomra megtalálhatjuk a megfelelő darabot, legyen szó munkahelyi és hétköznapi ruhákról vagy menyasszonyi viseletről.

Webshop: https://www.monamama.hu/

Cím: Budapest, XIII. kerület, Katona József u. 3.

B.BOOM

Hitvallásuk, hogy „a nőknek nem kell feladniuk stílusukat és egyéniségüket terhességük idejére sem.”

Ez a filozófia rendkívül szimpatikus és boldoggá teszi a kismamákat, akik a webshopban böngészve jobbnál jobb darabok közül válogathatnak és ami egyáltalán nem elhanyagolható, hogy ezekhez elérhető áron juthatnak.

Akik személyesen is meg szeretnék tekinteni a termékeket, azok két üzletben is megtehetik, akár nyitvatartási időn kívül is.

Webshop: http://www.bboom.hu/

Cím: Budapest, II. kerület, Lövőház u. 33. és VIII. kerület, Baross u. 48.

RoseMom

A RoseMom webáruház kínálatában a legújabb trendeknek megfelelő kismama ruhák találhatók. A prémium kategóriás termékekbe nem csak a külsőjük miatt lehet hamar beleszeretni, hanem ügyes megoldásokkal és fazonokkal a szoptatós időszakot is könnyebbé teszik.

A RoseMom csapata tudja, hogy a kismamás hónapokat hogyan lehet eleganciával viselni!

Honlap: http://rosemom.hu

Cím: Showroom - Budapest, VI. kerület, Hajós u. 41. (időpont egyeztetés szükséges)

MaMee Kismama- és Női divat

Akik a gyorsaság, megbízhatóság és kényelem ellenére sem bíznak az online vásárlásban, nekik ajánljom a MaMee üzletét. Szombathely szívében lévő boltból a kismamák biztosan elégedetten fognak távozni, hiszen az itt található ruhák nem csak kényelmesek, hanem divatosak is. A pocaklakós időszakban is stílusosnak és nőiesnek érezhetik magukat a hölgyek.

Facebook: https://www.facebook.com/mameedivat/

Cím: Szombathely, Kossuth L. u. 10/3.

Ha tetszett a bejegyzésem, látogass el minél többször a honlapomra! De még boldogabb leszek, ha az Instagramon és a Facebookon is követni fogsz!😀

Források: fotók a fenti márkák honlapjairól

#pregnant #fashion #mom #styling

© 2017 | Minden jog fenntartva | Deli Style