TAVASZI BEVÁSÁRLÓ LISTA


Harcolok a hideg ellen, nem vagyok hajlandó tudomást venni róla!

Tartsa fel a kezét, aki mellém áll és közösen tüntetünk a ri-ri hideg ellen?!😊

Éppen ebből az aprópóból állítottam össze egy ruhás-cipős-táskás mixet. Azokat a tavaszi darabokat választottam ki, amiket felírtam a képzeletbeli bevásárló listámra.

Mivel nem szeretem a mintás anyagokat és a 'keverjünk mindent mindennel' vonulatot - úgy gondolom, hogy ezzel vagyunk így még néhányat - ezért inkább az egyszerűbb darabokra helyeztem a hangsúlyt.

A kiegészítőket most kihagytam, amúgy sem hordok sokat.

Cipők terén sem vagyok bonyolult eset, magas sarkút is ritkán viselek. A kilométereimet jobban szeretem kényelmes, ám szép lábbelikben megtenni. Dunát lehet velük rekeszteni, azonban egy új sneakers mindig jól jön.😊

Másik nagy kedvenceim a mokaszinek és papucscipők. Nagy örömömre bőven akad választék az üzletekben.

Azonban ha magaslati levegőre vágyom, szeretek csinos magas sarkúba lépni. Ilyenkor mindig megfogadom, hogy gyakrabban fogom hordani, de pár nap múlva visszatérek a kényelmes cipellőkhöz...ezek a fogadalmak már csak ilyenek.😊

Ami a táskákat illeti...

Mit is mondjak!? Inkább bevallom: "Kovács Delinke vagyok, táskamániás"

Formától, színtől, mérettől függetlenül, bármi jöhet. Nem lehet elég belőlük!

A ruhák terén most kulcsszerepet kaptak a farmer holmik.

Ha fogalmunk sincs, mit vegyünk fel, akkor a farmer mindig kihúz minket abból a katasztrófa közeli állapotból, amikor úgy látjuk, nincs mit felvennünk.😊

Aztán nem maradhatnak el a fekete és fehér ruhák sem, s még egy piros felsőt is becsempésztem, ami üde színfoltként tűnik fel.

Ahogy látjátok egyik darab sem túl díszített, azonban biztosan jól kombinálhatóak egymással, illetve ha további darabokat szeretnénk vásárolni, könnyebb lesz tovább építkezni, mert már van egy jó alapunk.

Mivel sokfélék vagyunk, szinte biztos, hogy Ti más tavaszindító szetteket álmodnátok meg. Ami viszont nagyon fontos és mindenkire vonatkozik: csak olyan ruhát vásároljunk, amiben maximálisan jól érezzük magunkat!

A darabok lelőhelyét pedig itt találjátok meg:

Ha a tavaszi ruhatárfrissítéshez jól jönne egy kis segítség, ne habozz tovább, keress meg!

(+36.30.297.68.67, kovacs.delinke@yahoo.com)

Deli


© 2017 | Minden jog fenntartva | Deli Style