SZTÁRMUSTRA A GRAMMY-GÁLÁN


A FRISSS.HU oldalán heti rendeszerességgel közlök cikkeket a divatról.

Legutóbb a Grammy-gála kapcsán szemezgettem a sztárok között.

Most hétvégén rendezték meg a 60. Grammy-gálát, ahol a zeneipar elitje gyűlt össze. Egészen színes és változatos ruhakölteményekben jelentek meg a Madison Square Gardenben tartott rendezvényen. Idén sem volt hiány a csodás ruhákban és persze voltak nagy mellényúlások is. Kovács Deli stylist gyűjtötte össze a kedvenceit!

Egymást követik a díjátadó események, ahol a legnagyobb sztárok vonulnak végig a vörös szőnyegen. Ezeket az eseményeket több napos, de akár több hetes készülődés előzi meg, mert ilyenkor mindenki a legjobb formáját szeretné megmutatni. Kamerák ezrei és emberek milliói követik nyomon a hírességek minden lépését.

Lady Gaga Gaga Armani Privé estélyijétől mindenkinek elállt a lélegzete. A csipke overál és az uszályos szoknya tökéletes választás volt és az énekesnő tudta is viselni. A sminkkel és a kiegészítőkkel teljes összhangban volt. A frizurájáról már ne is beszéljünk!

Camila Cabello Vivienne Westwood couture ruhában jelent meg a fiatal, feltörekvő sztár. Még a merész dekoltázs sem tette közönségessé.Ügyes megoldás, hogy nem viselt hatalmas ékszereket, azonban a diszkógömb szerű táskája vonzotta a tekinteteket.

Reba McEntire A híres country énekesnő megjelenésébe nem lehet belekötni. A strasszokkal kirakott trükkös megoldás fantasztikus. Micsoda optika „csalás”. Minden elismerés Reba!

Chrissy Teigen John Legend párja gömbölyödő pocakját egy Yanina couture ruhában mutatta meg. Az biztos, hogy feltűnő jelenség volt. S még egy extra hírrel is szolgált a médiának. Itt jelentette be, hogy kisfiút hord a szíve alatt.

Eve A nagy visszatérő amerikai rapper, Eve, egy Naeem Khan nadrágkosztümöt választott az estére. A kabát alatt ugyan semmit sem viselt, de ezen a gálán ez még belefért és egyáltalán nem hatott ízléstelennek.

Lana Del Rey Ebben a mesebeli Gucci kreációban ismét nem hazudtolta meg önmagát a fiatal tehetség. A csillagos glória pedig csak hab volt a tortán.

Pink Az énekesnőt már ismerjük. Ő bizony nem fog beállni a sorba, amit nagyon jól tesz, viszont ez a tollas Armani Privé ruha lehet, hogy nem volt a legjobb választás. Bár Pinknek még ezt is el tudjuk nézni.

Cardi B A rapper összeállítása kapcsán a következő mondat ugrik be: ’Ez most nem sikerült!” Talán nem is lett volna rossz a ruha, de a térd feletti megoldás előnytelen, illetve az ékszerválasztás és a hatalmas körmök sem voltak szerencsések.

Patrick Starrr Csak egy kérdés: De miért?

Eredeti cikk: http://www.frisss.hu/bulvar/sztarmustra-a-grammy-galan

#FRISSSHU #GRAMMY #DIVAT #SZTÁR

© 2017 | Minden jog fenntartva | Deli Style