TIPPEK A TÉLI LEÁRAZÁSHOZ


A legtöbb üzletben már az ünnepek előtt kitették a 'leárazás' vagy 'sale' feliratokat.

Hívogatnak minket a 30% vagy akár 70%-os címkék. Nehéz ellenállni a kísértésnek, hiszen ilyenkor jóval kedvezőbb áron juthatunk hozzá a kiszemelt darabokhoz. Azonban érdemes néhány szempontot szem előtt tartani, hogy azt érezzük a shopping körút után, hogy valóban megérte!🤔

1. Elsőként jó, ha tisztázzuk magunkban, mennyit szeretnénk költeni. Határozzunk meg egy maximumot és akkor nem eshetünk abba a hibába, hogy párezer forintos tételekből egy egész vagyon fog összeadódni.

2. Gondoljuk át a ruhatárunkat! Ne vegyünk olyan ruhát, cipőt vagy kiegészítőt, amit nem tudnánk a meglévő ruháinkkal kombinálni. Nem egy szezonvégi leárazás fogja megváltoztatni a stílusunkat.

3. Ügyeljünk a minőségre! Leárazások alkalmával érdemes keresni a minőségi termékeket. Ilyenkor kedvezményes áron juthatunk bőrcipőkhöz és táskákhoz, vagy egy szép kabáthoz, akár drágább márkák üzleteiben is.

4. Figyeljünk a méretekre! Csak azért, mert valami olcsó, még ne vegyünk kisebb vagy nagyobb méretet.

5. Ha már kicsit is habozunk, inkább ne vegyük meg a terméket. Igazából nem is lenne rá szükségünk, csak a kínált ár vonzó számunkra.

6. Érdemes azt is figyelembe venni, hogy a következő szezonban is tudjuk hordani az adott ruhát.

Ugye vannak örök darabok is, amik sosem mennek ki a divatból. Például egy jó bőrkabát vagy egy jó szabású farmer bármelyik évszakban megállja a helyét.

7. "Majd valamilyen alkalomra biztosan jó lesz" - ha ez a mondat jut eszünkbe, már tegyük is vissza a terméket. Amikor egy eseményre leszünk hivatalosak, biztosan nem fog eszünkbe jutni az a bizonyos ruha, amit leárazáskor vettünk.

Az idei szezonban nekem ezekre esett a választásom:

I. Kék cipzáros motoros dzseki kora tavasszal is szuper viselet lesz. Nem beszélve a vibráló színéről. Mango 17 995 Ft helyett 9 995 Ft

II. Oxford stílusú, szegecsekkel díszített bőrcipő, amit akár szoknyával, akár nadrággal is viselhetünk. Ez a fazon nem megy ki a divatból.

Mango, 17 995 Ft helyett 9 995 Ft

III. Fehér bőr sneaker. Imádom!💕 Száraz időben még télen sem kell megfeledkeznünk róla. Adidas Stan Smith Bold 34 990 Ft helyett 27 990 Ft

IV. A szövetkabátunk ne legyen mindig fekete! Ezzel a fukszia színű megkötős kabáttal üde színfoltok leszünk a téli komorságban. A széles gallérjára még egy szép brosst is el tudok képzelni.

Orsay 16 995 Ft helyett 8 000 Ft

V. Egy bőrből készült olasz táskára soha ne mondjuk nemet, főleg egy ilyen szép darabra!😉 A színe végett mindenhez menni fog.

Furla Metropolis Bolero 94 500 Ft helyett 56 700 Ft

VI. Moherkeverék rózsaszín pulóver. A moher fonalból kötött ruhadarabok télen melegen tartanak, nyáron pedig – köszönhetően a jó páraáteresztő képességnek – meglepően hűvösek. Puha tapintásúak, de mégis strapabíróak. Az üzletekben többnyire keverékeket árulnak, de azok is rendkívül kellemes tapintásúak.

H&M 12 990 Ft helyett 6 000 Ft

VII. Nem igazán szeretem a magas sarkú csizmákat, ezért ennek a fekete OTK csizmának nagyon örültem. Egyszerű és nagyszerű. Egy hosszított blézerrel párosítva merész viselet.😉

Zara 8 995 Ft helyett 6 995 Ft

VIII. Kockás magasított derekú ceruzaszoknya. Vastagabb anyaga van és a derekat is hangsúlyozza. Egy jó fazonú szoknyára mindig szükség van.

H&M 9 990 Ft helyett 4 000 Ft

Ha úgy érzed, hogy jól jönne egy stylist segítsége, menjünk el együtt egy 'Közös shoppingra'!

💻: kovacs.delinke@yahoo.com

📱: +36.30.297.68.67


© 2017 | Minden jog fenntartva | Deli Style