HOGYAN LEGYÉL PARTY-KÉSZ 45 PERC ALATT?


Ezen a hétvégén rendezték meg a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe-ot, melynek az Iparművészeti Múzeum csodálatos épülete adott otthont. A rendezvény remek lehetőséget biztosított a közép-európai régió tehetséges tervezőinek, hogy bemutathatták 2018 Tavasz/Nyári kollekcióikat.

De hogyan is kapcsolódik a bejegyzés címéhez az esemény?

Adott volt egy játék Festy in Style Instagram oldalán, ahol a nyeremény egy belépő a MBFWCE-ra, illetve egy ajándékcsomag a rendezvény hajszponzorának, Kevin Murphy-nek a jóvoltából.

Péntek este játszottam, majd másnap kora reggel elindultam továbbképzésre Budapestre (erről majd később beszámolok). Mikor megérkeztem, jelzett a telefonom. Nem más volt az, mint Festy. :) Nyertem!

Abban biztos voltam, hogy bárhogyan is, de ott leszek! Csupán egyetlen bökkenő volt, hogy egyáltalán nem készültem arra, hogy lehetőségem lesz vendégként részt venni, ezért a magam lazaságával mentem a fővárosba. Farmer, egy bő tunika és a kedvenc Adidas Superstar sportcipőm.

Egy ilyen divatimádokkal teli eseményen nem jelenhettem meg akárhogyan, ezért átgondolva a helyzetet, igyekeztem menteni a menthetetlent.

Az oktatás után egyből az egyik bevásárlóközpontba vitt az utam. Mivel időszűkében voltam a legegyszerűbb megoldásokra törekedtem.

1. Ruha

Egy fekete oldalt fehér csíkokkal díszített overálra esett a választásom. Soha nem megy ki a divatból ez az univerzális ruhadarab. Nem kell gondolkodni azon, milyen felsőt és alsót kombinálj össze. Kényelmes és bármilyen alkalomkor megállja a helyét.

2. Cipő

Szerencsém volt, mert autóban volt egy pár velúrbőr, tömbsarkú, cut out stílusú bokacipő. Az egyik kedvenc cipőm, mert kényelmes és nem mindennapi az oldalán lévő kivágások miatt, nem mellesleges a tömbsarok manapság ultra divatos.

3. Táska

Erre a napra utitársamnak PETRITY DORKA által készített táskámat választottam. A darab különlegessége, hogy tartozik hozzá egy lepattintható borítéktáska is, ami szintén jól jött.

Annyival egészítettem ki, hogy vettem egy hosszú nyakláncot és borítéktáska részévé tettem, ami fogóként funkcionált.

4. Make-up és minden más

Kiegészítőknek azokat viseltem, amik alapból is rajtam voltak. Egy gyűrű, egy óra és a szemüvegem. Nem vittem túlzásba. :)

Smink terén annyit tettem, hogy kihasználva a Glamour-napokat, vásároltam egy púdert, illetve egy élénk színű rúzst. Előbbivel mattítottam az arcomat, majd a rúzzsal életet vittem az ajkaimba és egy kis arcpírt is tudtam varázsolni vele. Végezetül néhány fújás a kedvenc Armani Si parfümömből és irány a divatbemutató.

A MBFWCE keretein belül Tálosi Lívia és Csukovics Brigitta által képviselt CUKOVY márka bemutatóját néztem meg. A 2018 Tavasz/Nyár kollekciójuk ismét egyedire sikerült. Különböző textúrák találkoztak, flitterek, szokatlan párosítások. Imádtam minden egyes darabot!

Forrás: CUKOVY Instagram

S a végére hagytam az előző sorokban felvezetett összeállításomat. Mivel a helyszínen nem mindenhol voltak jók a fényviszonyok, ezért itthon ismét lefotóztuk a szettet. A vásárlást, öltözést, szuper gyors sminkelést összeadva, valóban 45 perc alatt sikerült party-késznek lennem.

Overál: Zara, 12 995 Ft

Bokacipő: Zara, két éve vásárolt

Táska: PETRITY, 39 990 Ft

Nyaklánc: I am, 1 590 Ft


© 2017 | Minden jog fenntartva | Deli Style